Szeretettel köszöntelek a Lébény klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Lébény klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Lébény klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Lébény klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Lébény klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Lébény klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Lébény klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Lébény klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Egy vörösbor-eszenciával megbolondított málnafagylalt érdemelte ki idén az Év fagylaltja 2013 címet.
|
![]() |
Immár hagyományosan a Bács-Kiskun megyei város Szent
Korona Cukrászdája adott otthont az Év fagylaltja 2013 országos
versenyre érkező fagylaltok és a Magyarország tortája 2013 pályázatra
készített torták első bemutatójának.
Az eredményekről szólva
Selmeczi László, a Magyar Cukrásziparosok Országos Ipartestületének
ügyvezetője elmondta: az idei esztendő fagylaltkülönlegessége a
székesfehérvári Damniczki Cukrászda tulajdonosa, Damniczki Balázs
nevéhez fűződik. Vörösbor-eszenciával egyedivé tett málnafagylaltja a
kézműves, hagyományos alapanyagokból és technológiával készített,
szabadon választott kategóriában nem csak a szakmai zsűri, de a közönség
szerint is kiérdemelte a legjobbnak járó elismerést és ezzel a
nagydíjat.
Ám a többi győztes sem lebecsülendő, hiszen a 2013-as
kötelező íz, a rumos dió kategória három legjobbja éppúgy emlékezeteset
alkotott, mint a szabadon választott kreációk két másik aranyérmese: a
citromlikőrös joghurt mandulával, illetve a Summer Fresh fantázianevű
pink grapefruit-Aperol-szorbet kombináció megálmodói – vélekedett.
forrás:http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/2013-az-ev-fagylaltja/
|
|
kim ding írta 2 hete a(z) Régi népi mondások gyüjtése fórumtémában:
This brought a smile to my face. Keep it up! https://xn--...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!